Algemene Voorwaarden         Cookies         Grote Site         Contact
 

Waarom is video nuttig voor jou of jouw bedrijf?


- Een goede bedrijfsfilm zet aan tot actie. Een goede productvideo kan de conversie van een webshop verhogen.
- Het is een verhalend medium: je kunt er op effectieve en overtuigende wijze verhalen mee vertellen. Promoten is ook een vorm van verhalen vertellen.
- Het is een belevingsmedium: met de combinatie van bewegend beeld en geluid kun je de juiste sfeer scheppen.
- Het is een Show don't tell-medium: Je kunt eenvoudig laten zien hoe iets werkt of hoe iets moet, terwijl het omschrijven ervan slechts een afgeleide is van de werkelijkheid.
- Video = deelbaar via social media. Het potentiële bereik ligt dus ver voorbij het eigen netwerk.
- Video = vindbaar op YouTube of Vimeo. Het kan de vindbaarheid van jouw website, bedrijf, dienst of product dus vergroten.
- Mensen kiezen vaak voor de weg van de minste weerstand: video is eenvoudiger te consumeren dan lappen tekst. Volgens onderzoek uit 2010 heeft video steeds meer de voorkeur boven tekst.
- Je kunt de menselijke kant van het bedrijf en/of de ondernemer laten zien.

De aanpak van BrokxMedia

Een videoproductie begint altijd met goed overleg en plannen.
Wat is het doel?
Wie is de doelgroep?
Wat is het onderwerp?

Bij een bedrijfsfilm of ander soort promotievideo is het van belang dat de kijker zich snel bewust wordt waarom hij/zij moet blijven kijken.
Waarom is een product of dienst nuttig voor de kijker?

Vervolgens is het belangrijk dat een video boeit!

Heb je vragen? Neem dan nu contact op!

Over BrokxMedia


BrokxMedia is in 2007 opgericht door filmmaker Walter Brokx.
Hij is in 2007 afgestudeerd als audiovisueel ontwerper aan de Willem de Kooning Academie en heeft sindsdien vele bedrijfsfilms, commercials, reportages en korte films gemaakt.
Door zijn ervaring als cameraman, regisseur, schrijver, editor en colorist kan BrokxMedia, indien nodig met een kleine crew werken. Maar dankzij een breed netwerk van professionals in de creatieve sector (denk aan 3D-animatoren, grafisch vormgevers, illustratoren, muzikanten, componisten, cameramensen en gespecialiseerde fotografen) kan BrokxMedia ook zeer grote, ambitieuze projecten realiseren. Ook luchtopnames en onderwateropnames behoren tot de mogelijkheden.
De opdrachtgevers van BrokxMedia zijn vrij divers: van MKB-bedrijven in de techniek-, kleding en foodsector tot reclamebureau's en multinationals.
Dit soort teksten zijn natuurlijk heel leuk om te lezen, maar uiteindelijk draait het om het portfolio. Op deze mobiele website is op meerder pagina's wat te zien. Op de grote reguliere website staat een uitgebreider portfolio.

Meer informatie over bedrijfsfilms is te vinden op de reguliere website.